Mobile Menu

MakeOver - Beauty Beyond RulesMakeOver - Beauty Beyond Rules

website_susulan_011.png
website_susulan_0111.png
website_susulan_009.png
website_susulan_010.png
website_susulan_0112.png
website_susulan_012.png
website_susulan_013.png
website_susulan_014.png
website_susulan_015.png
website_susulan_016.png
Face
BEST SELLER

PERFECT COVER TWO WAY CAKE

IDR 157.000
2 Review

The supreme combination of foundation and powder that blends beautifully with your skin tone, creating luxuriously smooth and soft makeup also maintaining fresh-looking flawless skin. Its ultra-fine particles helps absorb excess oil, blur imperfections and cover every inch of skin perfectly while feels like not wearing any makeup. Moreover, its water-insoluble formula helps maintain skin moistness and prevent skin dehydration. With no touch up needed, this long lasting two way cake will be your best anywhere anytime 'partner in crime'.

Available in 8 colors: 
01 Lace, 02 Coral, 03 Maple, 04 Desert, 05 Cinnamon, 06 Cappuccino, 07 Espresso, 08 Honey

Contains: 
Jojoba Oil to keep skin moistness 
- Vitamin E as antioxidant and skin conditioning 
- Macadamia Oil, Avocado Oil, Soybean Oil, Wheat Bran Extract, Chamomilla Flower Extract

Also available in Refill pack (IDR 104.000)

Apply evenly onto face and neck after primary application and foundation. For natural and sheer finish, use powder brush. For sophisticated and smooth finish, pat with sponge.

SHARE :

REVIEWS

OVERALL

5.0 / 5.0

RATING SNAPSHOT

Select a row below to filter reviews.

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Sep 25, 2019 10:18
    HEDIANTI DELIANA
    Jakarta, Indonesia

    countless repurchase!

    Udah ga keitung lagi berapa kali repurchase ini karna se cinta ituu! bagus dan halus banget finishnya di muka, di pake 12 jam juga masih oke banget gaperlu touch up cuma perlu di blot aja. KERENN banget pokoknyaa! pake shade 08 nyatu banget warnanyaa di kulit luv

  • Mar 13, 2019 17:12
    DEWI PUSPITA
    dewideeba
    Jakarta

    I Love It to the Moon & Back!

    Salah satu item yang g boleh ketinggalan & mesti banget pake kalau mau aktivitas ke kantor atau hangout! Aku pakai yg shade 01 Lace, warnanya pas & ngeblend sempurna di kulit aku yg skin tonenya Light dg undertone Yellow. Coverage-nya juga oke, bisa nutupin bekas-bekas jerawat. Di kulit aku yg agak kombinasi, ngga bikin kering & masih bisa nahan bagian oliy di T-zone. Absolutely repurchase!

WRITE A REVIEW

Your Rating(Click to rate)
I agree to the Terms & Conditions